Onze droom

ONZE DROOM

Wij dromen van een kerk waar mensen een passie hebben voor God en mensen.

Een kerk die relevant is voor de samenleving en haar omgeving. Gericht op blijvende verandering van mens en maatschappij. Wij zien graag een kerk waar mensen vol zijn van passie en energie. Waar mensen geaccepteerd worden om wie ze zijn. Een plaats vol visie die mensen hun thuis noemen. Een plaats waar in mogelijkheden wordt gedacht. Waar hoop en geloof niet alleen maar woorden zijn.

get-involved

Wij dromen van een kerk waar kinderen graag naar toe gaan en waar ze kunnen spelen en blij zijn.

Waar ze worden geprikkeld om in zichzelf te geloven en in dat wat ze bijzonder maakt! Ik droom van een kerk waar vrouwen vrouw zijn en waar mannen echte mannen zijn. Een kerk die goed nieuws heeft voor mens en maatschappij. Een plek waar mensen over waarden spreken die er toe doen. Een kerk die een erfenis in het leven van mensen wil achterlaten die telt. Een imprint achterlaten in levens van mensen en in de maatschappij op een manier zoals God dat echt bedoeld heeft.

Wij dromen van een kerk die blij maakt en je tot positieve gedachten en dingen zet.

Die je aanspoort en nooit remt. Een kerk die mensen verbindt en waar ze geven om elkaar. Een kerk die dromen realiseert en het onmogelijke durft te geloven.

Get involved to serve our city

 

 

 
 
previous next